23 september 2011

Rosa himmel

Vaknade när det var mörk, vaknade av någon mardröm kommer inte ihåg. Men sprang upp ur sängen in i hallen på övervåningen. Påminde lite om när jag gick i sömnen förr. Konstig känsla att rusa upp så där i sömnen och vakna.

Har legat här i sängen nu i ett par timmar sett gyningen från det där sovrumsfönstret. Från midnattsblå - rosa - en hyffsat molnfri himmel med några stackmoln som flyter runt. Hoppas det blir en fin dag. Jobbar hemma idag, barnen har studiedag i Malmö idag, har planerat in ett läkarbesök också. Har funderat på jobbet/jobb och det där med dejting på nätet. Dejta på nätet är som att skjuta med hagelbössa om du träffar, så blir det halvdana träffar - nä det funkar inte.

I övrigt vill helgen nog oss väl på sitt sätt, dottern ska på kalas med nya kompisarna i klassen, lilleman har en kompis som ska sova över från gamla klassen - allt på lördag. Jobba lite på affärsutveckling och strategier. Såg en sportbil till salu, som kanske kan vara intressant, får se. På söndag har vi visning igen, mitt uppdrag fixa trädgården, putsa lite fönster och städa igen. Lite trött på visningar. Men det kommer ett bud på huset nästa vecka och då lossnar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar